Conducere nouă la CNE Cernavodă

  •  
  •  
  •  
  •  

Nuclearelectrica anunţă că Valentin Nae este noul director al Sucursalei CNE Cernavodă. El a fost numit în urma finalizării procedurii interne de selecţie, în locul lui Dan Bigu.

“SN Nuclearelectrica SA informează acţionarii şi investitorii asupra încetării de drept contractului individual de muncă al domnului Dan Bigu, Directorul Sucursalei CNE Cernavodă, ca urmare a întrunirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.  În urma finalizării procedurii interne de selecţie, funcţia de Director a Sucursalei CNE Cernavodă va fi preluată de domnul Valentin Nae începând cu data de 19.10.2020”, se arată într-un raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Valentin Nae este absolvent al Facultăţii de Fizică, Universitatea Bucureşti, promoţia 1986.

El are o experienţă de 34 de ani în industria nucleară, cu numeroase specializări interne şi internaţionale. Expertiza sa provine în egală măsură din zona de operare şi management a CNE Cernavodă, fiind de-a lungul timpului şeful Secţiei Control Radiaţii, operator principal de camera de comandă, dispecer şef de tură Unitatea 1 şi inginer şef al Departamentului Sisteme de Proces, mai precizează Nuclearelectrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *