Acasă > Economie > Conducerea Poștei Române, acuzată de management defectuos. Se cere demisia

Conducerea Poștei Române, acuzată de management defectuos. Se cere demisia

 

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova,  este nemulțumit de felul în care este condusă Poșta Română.

Oficialul a cerut astăzi demisia membrilor Consiliului de Administrație, precum și a directorului general interimar al companiei, Andrei Stănescu.

Ministrul acuză managementul defectuos din ultimul an.

”Totodată, Lucian Șova a decis să trimită Corpul de control al ministrului la Poșta Română. Acesta va verifica, între altele, modul de îndeplinire a măsurilor dispuse de Consiliul Concurenței cu ocazia aplicării sancțiunii contravenționale care a condus la acumularea datoriilor către bugetul de stat. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale întreprinde toate măsurile legale posibile pentru a evita ca această companie să intre în incapacitate de plată și pentru a putea începe punerea în aplicare a unui plan strategic de redresare, elaborat în ultimele două luni”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Poșta Română este deținută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informațională, în proporție de 75%, și de Fondul Proprietatea, în proporție de 25%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *