Saturday, 16 February 2019
Acasă > Social > Conducerea RADET Constanța explică costul facturilor la încălzire

Conducerea RADET Constanța explică costul facturilor la încălzire

RADET Constanţa a oferit lămuriri în legătură cu modul de împărţire al consumului, dar şi în ceea ce priveşte facturile emise către consumatori. După ce constănţenii au avut frisoane atunci când au văzut factura la căldură pe luna decembrie, directorul RADET spune că în luna ianuarie facturile sunt mai mici cu peste 30%, dar nu pentru toată lumea.

Directorul general RADET spune că facturile au fost regularizate, iar consumul este la zi. Acesta a precizat şi cu cât anume au fost reduse facturile în luna ianuarie.

“Față de facturile din decembrie, sunt cu 36,51% mai mici. ” a declarat Ilie Rachieru, directorul general RADET.

Reprezentanţii RADET sunt de părere că şi constănţenii care au repartitoare în apartamente se confruntă cu costuri mari la căldură.

“Cel mai bine este fără repartitoare. Dar dacă există debranșați legal sau ilegal, cel mai bine este să-I pumen la plată, dacă nu plătim în locul lor.[…] Ei se laudă că pornesc centrala de dimineață, o oră și seara, o oră și plătesc 100 de lei pe lună, facture de gaz.” a precizat Ilie Rachieru, directorul general RADET.

Nu în ultimul rând, directorul RADET Constanţa le-a propus celor care se ocupă de citirea repartitoarelor să împartă un consum fix de 30% tuturor locatarilor din bloc, chiar dacă o parte din ei sunt debranşaţi.

Redactor: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.