Acasă > Sport > Conferință de presă atipică la finalul meciului Săgeata Năvodari – U Cluj

Conferință de presă atipică la finalul meciului Săgeata Năvodari – U Cluj

Conferința de presă susţinută după meciul Săgeata Năvodari – U Cluj a fost o exemplu de cum trebuie să se comporte doi tehnicieni într-o asemenea ipostază. Atât Mihai Teja, antrenorul oaspeților, cât și Cătălin Anghel, tehnicianul dobrogenilor, s-au referit strict la echipele lor și la prestația acestora, fără nervozitate excesivă și fără reproșuri sau jigniri.

Mihai Teja era nemulțumit de jocul ardelenilor, de modul în care aceștia au abordat partida.

„Le-a lipsit determinarea, atitudinea, spiritul de sacrificiu de care dai dovadă atunci când vrei să te salvezi de la retrogradare. Nu pot să spun că a fost un meci frumos, a fost un meci închis, decis de o fază fixă.” a spus Mihai Teja, antrenorul echipei U Cluj.

Evident bucuros pentru cele 3 puncte câștigate, Cătălin Anghel și-a lăudat elevii.

„Eu țin să felicit echipa pentru că într-o situație grea în toată săptămâna, băieții s-au mobilizat și au fost foarte aproape, mă refer la tot lotul. Am reușit să fim o familie și cred eu, printr-un efort colectiv și cu sacrificiu, am luat aceste trei puncte pe care mi le doream foarte mult.” a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Aceasta ar trebui să fie normalitatea, nu excepția. Cei doi sunt antrenori tineri, aflați la început de carieră și reușesc să se rupă de obiceiul dâmbovițean de a acorda un spațiu enorm problemelor de arbitraj sau disputelor suburbane, neglijând jocul propriu zis.

Redactor: Nicu Dolea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *