Consilierii stabilesc preţul energiei termice la Cernavodă

  •  
  •  
  •  
  •  

Aleşii locali din oraşul Cernavodă se reunesc astăzi, cu începere de la ora 16.00, în şedinţa Consiliului Local Cernavodă. Pe agenda de lucru a consilierilor sunt incluse 26 de proiecte de hotărâre ce vor fi supuse aprobării. Printre acestea, trei vor reglementa aspecte legate de furnizarea energiei termice în sezonul rece, aleşii urmând să stabilească inclusiv preţul local de producere, transport şi distribuţie a eergiei termice pentru populaţie. Proiectele la acre facem referire sunt:
Proiect de hotărâre privind aprobarea de ajutoare pentru energia termică în conformitate cu OUG 70/31 august 2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece 2013-2014;
Proiect de hotărâre privind aprobarea preţului local de producere, transport şi distributie pentru energia termică furnizată populaţiei prin sistem centralizat din Oraşul Cernavodă şi
Proiect de hotărâre privind aprobarea preţului local de facturare pentru energie termică furnizată populaţiei prin sistem centralizat din Oraşul Cernavodă.
De asemenea, consilierii vor supune la vot şi proiectul de hotărâre privind ,,aprobarea preluării de către Oraşul Cernavodă, în administrarea Consiliului Local a terenului în suprafaţa de 123770 mp pe care se află dispozitivul de linii (linia 809 Saligny Est – Cernavodă Oraş şi liniile din staţia Cernavodă Oraş) în vederea amenajării zonei respective prin înălţarea şi consolidarea digului Canalului Dunăre – Marea Neagră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *