Consiliul Judeţean Tulcea are bani pentru Sport şi pentru Culte

  •  
  •  
  •  
  •  

În acest an, Consiliul Judeţean Tulcea are bani pentru Sport şi pentru Culte. Noul proiect de buget al instituţiei prevede alocarea unor sume consistente pentru cele două sectoare. Pe de altă parte însă, documentul nu include un grafic al reparaţiilor pentru drumurile din judeţ.

“În acest an, spre surpriza noastră, sunt bani pentru Culte, sunt 9 miliarde […] la Sport sunt 5 miliarde care care se vor repartiza conform unei proceduri legale, așa cum s-au repartizat în fiecare an”, a declarat Nicolae Chichi, consilier județean Tulcea.

Proiectul de buget al Consiliului Judeţean Tulcea se află în dezbatere. Consilierii partidului Democrat Liberal doresc să introducă o serie de amendamente.

“Poate reușim, în sfârșit, să repartizăm niște sume pentru o casă memorial George Georgescu la Sulina, ne dorim  acest lucru. Dorim neapărat ca drumul de la Grindu, un drum județean  foarte important și ne chinuim de ani de zile să fie prins într-o reparative, modernizare pentru că nu figurează în acea strategie de infrastructură care a fost lansată de către Consiliul Județean”, a mai spus Nicolae Chichi, consilier județean Tulcea.

Proiectul de buget va fi votat în şedinţa de Consiliul Judeţean, programată pentru 31 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *