luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > CONSTANȚA: Accident grav în zona CET. Un adolescent a murit pe loc, iar alţi patru oameni au ajuns în stare gravă la spital

CONSTANȚA: Accident grav în zona CET. Un adolescent a murit pe loc, iar alţi patru oameni au ajuns în stare gravă la spital

Un accident grav a avut loc luni seară, la Constanţa. Un adolescent a murit, iar alţi patru oameni au ajuns la spital, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Impactul a fost atât de violent încât maşina şoferului vinovat s-a rupt în două şi a ricoşat într-o spălătorie auto.

Accidentul s-a petrecut într-o intersecţie din Constanţa, chiar în faţa unei spălătorii. Un şofer a tăiat linia dublă continuă şi a intrat într-un alt autoturism.

În urma impctului, maşina şoferului vinovat s-a rupt în două, iar un adolescent aflat în autoturism a murit pe loc. Un alt băiat de 13 ani este în comă. Maşina a lovit şi câţiva oameni care se aflau în spălătorie.

Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar din cauza rănilor suferite a fost nevoit să sune după ajutor la ambulanţă şi a ajuns la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar şoferul riscă dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Sursa foto: reporterntv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *