Acasă > Eveniment > CONSTANȚA: Administratorul unei societăţi prins în flagrant încercând să ofere mită unui poliţist

CONSTANȚA: Administratorul unei societăţi prins în flagrant încercând să ofere mită unui poliţist

Ieri, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, l-au prins în flagrant pe administratorul unei societăţi de transport marfă în timp ce oferea, cu titlu de mită, suma de 1.000 de lei unui polițist.

Polițistul, ieri, împreună cu un coleg, la o poartă de acces în port, a efectuat un control asupra unui autocamion aparţinând unei societăţi comerciale de transport marfă. Cu această ocazie, în cabină, a fost identificată cantitatea de 250 de tricouri ambalate, marfă ce fusese sustrasă din containerul transportat. Ca urmare, conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Ulterior, administratorul societăţii de transport în cauză s-a deplasat la biroul polițistului, promiţându-i, iniţial, suma de 500 de lei, pentru a nu lua măsurile legale împotriva angajatului său. Poliţistul a formulat denunţ la SJA Constanţa, iar ofiţerii DGA au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Apoi, s-a organizat acţiunea de prindere în flagrant, administratorul în cauză fiind surprins în timp ce oferea ofițerului suma de 1.000 de lei, pentru a nu-i întocmi dosar penal angajatului său.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *