CONSTANŢA: Criminal care şi-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost arestat preventiv

  •  
  •  
  •  
  •  

Criminalul din Constanța care şi-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost arestat preventiv. Individul nu este la prima crimă. În 1993, acesta a mai comis o crimă pe vremea când era militar în termen, infromează B1TV.

Dupa 20 de ani stați după gratii, bărbatul de 44 de ani a dat buzna în casa fostei iubite, supărat că aceasta avea acum o relație cu un alt bărbat.

Criminalul în serie se numește Nicolae Gociu și are 44 de ani. Acesta a ieșit din inchisoare în 2013, și și-a căutat fosta iubită din liceu, Mihaela.

Femeia avea acum o relație cu alt bărbat și era mama a 3 copii.

Gelos, Nicolae nu a acceptat situația și nu s-a împăcat cu gândul despărțirii și a intrat peste femeie în casă. Cei trei copii ai victimei au saărit asupra agresorului, ajutați și de actualul iubit al femeii și au încercat să-l imobilizeze. Nu au mai reușit însă pentru că Nicolae a înjunghiat-o mortal pe Mihaela.

A fost a doua crimă a lui Nicolae, după cea comisă în armată în anul 1993. Atunci, a fugit din unitate cu un Kalasnikov și a dat peste părinții unei alte iubite, pe care i-a impușcat mortal. Atunci a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

Sursa: b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *