sâmbătă, 8 august 2020
Acasă > Eveniment > CONSTANŢA: Doi şoferi prinşi cu peste 100 km/h pe bulevardul Mamaia

CONSTANŢA: Doi şoferi prinşi cu peste 100 km/h pe bulevardul Mamaia

În noaptea de 06/07.02.2016, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei ai Biroului Rutier Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia disciplinării conducătorilor auto care depăşesc limita legală de viteză, ocazie cu care au fost constatate 2 infracţiuni şi 77 de contravenţii.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 41.580 de lei.

Dintre acestea, 72 sunt pentru depăşirea vitezei legale, una pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, una pentru neoprire la semnalul regulamentar al poliţistului, una pentru neportul centurii de siguranţă şi 2 pentru alte abateri.

Din cele două infracţiuni constatate, una este pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi una pentru conducere fără permis.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere, dintre care 9 pentru depăşirea vitezei, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi unul pentru neoprire la semnalul regulamentar al poliţistului, fiind retras şi un certificat de înmatriculare.

EXEMPLE:

1. La data de 07.02.2016 ora 02.40, M. A., de 32 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, cu o viteză de 117 km/h şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

2. La data de 07.02.2016, ora 04.30, I. C., de 23 de ani, din Eforie Sud, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, cu o viteză de 103 km/h, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a oprit la semnalele agenţilor de poliţie.

Sursa: observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *