duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Administratie > CONSTANȚA: Festivalul Iernii, editia 2016, în dezbatere publică

CONSTANȚA: Festivalul Iernii, editia 2016, în dezbatere publică

Reprezentanții municipiului Constanța se întâlnesc, astăzi, la ora 12.00, în sala „Remus Opreanu” a CJC, să discute cu constănțenii despre „manifestărilor artistice şi recreative ce urmează să se desfăşoare cu ocazia sărbătorilor de iarnă – Festivalul Iernii 2016“.

Dezbaterea va fi susținută de directorul Direcției Relații Internaționale și Organizare Evenimente, Mihaela Popescu, și de șef serviciu Relații Internaționale, Protocol și Mass-media, Liviu Tramudana.

ACTUALIZARE:

La dezbatere patricipă și Marian Țuțuianu de la DJST Constanța, Ciprian Fraico de la SC Procivitas Print SRL,  Elena Vasile și Daniel Hantiu, din partea Universității Ovidius, Facultatea de Arte.

Mihaela Popescu a trecut în revistă propunerile avansate de Primăria Constanța, urmând ca participanții la dezbatere să își exprime un punct de vedere sau să vina cu propuneri. Din păcate, constănțenii nu s-au înghesuit la dezbatere, iar pe lista potențialilor grăitori, nimeni nu s-a înscris, foaia fiind goală. Ulterior vor fi depuse proiecte de către cei ce vor să se implice.

Un participant de la Claboo a propus să se atașeze caietului de sarcini și o proiecție 3D, astfel încât să se știe cum va arăta locația.

Referitor la locația Festivalului Iernii, s-a avansat, de la Poarta 1 la zona parcării. De asemenea, Pavilionul Expozițional este foarte departe pentru mulți constănțeni, iar in parcul primăriei nu se poate, deoarece există lucrări. O altă propunere vizează Parcul Tăbăcăriei, zona Piticilor, ce pare să fie locația acceptată de mai mulți dintre participanți.

Simularea 3D pare să prindă adepți, pe motiv că ar impune implicarea profesioniștilor.

Sursa: ziuaconstanta.ro / Autor: Alina Damian, Mihaela Ciorbaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *