Acasă > Eveniment > CONSTANȚA: Întâlnire a patronatelor și autorităților din turism

CONSTANȚA: Întâlnire a patronatelor și autorităților din turism

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) organizează marți, de la ora 12:00, la Hotel Del Mar din Mamaia o întâlnire de lucru pe marginea pregătirii sezonului estival.

La întâlnire vor participa ministrul Economiei, Comertului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc, președintele Autorității Naționale pentru Tursim, Anca Nedea, prefectul Adrian Viorel Nicolaescu, directorul general al CCINA, Dănuț Jugănaru, precum si reprezentanti ai patronatelor hoteliere, membre FPTR şi ai structurilor cu funcţiuni de primire turistică de pe litoral. Au anuntat participarea la intalnire și primarul interimar al Constanței, Decebal Fagadau și primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Principalele subiecte pe ordinea de zi sunt:

– Implicarea autorităţilor centrale şi locale, în activitatea de turism, de pe litoralul românesc: infrastructura de transport, iluminatul public, spaţiile verzi, siguranţa turiştilor, plajele, punctele sanitare de prim ajutor;
– Implicarea mediului privat, în activitatea de turism, de pe litoralul românesc, investiții;
– Politici legislative în activitatea de turism;
– Organizare Infotrip pentru presa din România, de către FPTR împreună cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri şi Autoritatea Naţională pentru Turism.

Sursa text: radioconstanta.ro

Sursa foto: Claboo Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *