Acasă > Eveniment > CONSTANȚA: Intervenţie ISU de amploare. O femeie a murit, alţi doi oameni sunt în stare gravă la spital

CONSTANȚA: Intervenţie ISU de amploare. O femeie a murit, alţi doi oameni sunt în stare gravă la spital

Un incendiu de proporţii a izbucnit într-un apartament din Constanţa. O femeie a murit, iar alţi doi oameni sunt în stare gravă la spital. 20 de persoane au fost evacuate de urgenţă din calea flăcărilor uriaşe şi a fumului toxic.

Apartamentul unui bărbat de 65 de ani a luat foc marţi noapte din cauza unei candele aprinse în memoria soţiei.

Speriat de flăcările care s-au extins rapid în tot apartamentul, bărbatul a cerut disperat ajutorul vecinilor.

Apartamentul situat deasupra celui care a luat foc a fost cuprins de fum, iar doi bătrâni se luptau pentru viață. Bărbatul a scăpat cu o intoxicație ușoară, dar pe podeaua din baie soția sa și-a dat ultima suflare. Acolo au găsit-o pompierii, iar medicii de la ambulanță au încercat să o resusciteze, însă în zadar.

Proprietarul apartamentului care a luat foc a suferit arsuri pe faţă şi căi aeriene şi urmează să fie transportat la Spitalul de Arşi din Capitală.

Flăcările au fost stinse de pompieri după aproximativ două ore.

‘Ne-am deplasat la locul solicitării autospeciale și o autoscară. Ajunși la fața locului, am evacuat persoanele de la etajele superioare, casa scării fiind invadată cu fum. A ars apartamentul în totalitate’, a declarat plutonierul adjutant șef Cioti Beciu, din cadrul ISU Dobrogea.

Poliţiştii au deshis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar proprietarul apartamentului ar putea fi cercetat penal.

Sursa: romaniatv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *