Acasă > Eveniment > CONSTANȚA: O elevă a fost agresată de bibliotecara școlii

CONSTANȚA: O elevă a fost agresată de bibliotecara școlii

Acuzaţii grave într-o şcoală din Constanţa. O mamă susţine că fetiţa ei de nouă ani a fost bruscată de bibliotecara instituţiei. Femeia ar fi intervenit brutal pentru a opri un conflict între elevi. Mama fetiţei acuză şi conducerea şcolii că ar fi încercat să muşamalizeze întreg scandalul.

Eleva din clasa a doua i-a spus mamei sale că a intrat într-un conflict cu un coleg de clasă, moment în care bibliotecara ar fi intervenit brutal. Aceasta îi supraveghea pe copii, în lipsa învăţătoarei care avea probleme medicale.

”Fata a venit de la școală plângând , speriată, zgâriată pe gât strânsă. S-ar fi jucat cu un coleg și doamna bibliotecară care ținea locul doamnei a bătut-o pe ea și pe încă o fetiță”, a declarat mama fetei.

În momentul în care mama a cerut explicații, bibliotecara ar fi negat că a bătut-o pe minoră. Mai mult, femeia susține că reprezentanții școlii ar fi încercat să mușamalizeze totul.

”Am vrut să îi scot un certificat medico-legal. Ea a spus ca să rămână să îmi ceară iertare. Eu nu am ce face cu iertarea ei, doar să o strâng și eu pe ea de gât. Trimit copilul la școală să învețe, nu să fie bătut”, a mai spus mama.

Bibliotecara acuzată de agresiune lucrează de 20 de ani în învăţământ. Femeia nu a comentat acuzaţiile. Incidentul a fost anunţat şi la inspectoratul şcolar Constanţa.

”Dacă se confirmă și sunt dovezi, se va aplica legislația în vigoare, în urma raportului de cercetare disciplinară întocmit de comisie”, a precizat Gabriela Bucovală, inspector general ISJ Constanța.

Mama fetiţei vrea să o reclame pe bibliotecară şi la poliţie.

Sursa: b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *