sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > CONSTANȚA: O tânără a rămas fără păr după ce a mers la un salon de înfrumuseţare din oraş

CONSTANȚA: O tânără a rămas fără păr după ce a mers la un salon de înfrumuseţare din oraş

O tânără din Constanţa, studentă la poliţie, a rămas fără păr la un salon de înfrumuseţare. Tânăra a vrut să-şi facă şuviţe, dar a rămas aproape cheală.

Tânăra studentă la poliţie spune că a vrut să-şi facă şuviţe albastre pe părul ei şaten. Aceasta a mers la salon, unde, i s-a spus că trebuie să stea 30 de minute cu pudra pe şuviţe.

Tânăra a stat, însă o oră pentru că o altă clientă era la rând. După ce a fost spălată pe cap, studenta a observat că părul a început să-i cadă.

Aceasta a mers acasă şi a postat pe pagina sa de facebook atât rezultatul pe care l-a obţinut la salon, dar şi părul care i-a căzut.

„Am fost aproximativ acum o săptămână la acest salon şi .. sunt profund dezamagită .. Am fost să îmi fac şuvițe albastre .. Mi-a fost pusă in cap pudra pt decolorare şi mi s-a spus ca trebuie să aştept să acționeze 30 min. având încă o clientă am fost nevoită să stau cel puțin 1 oră .. Rezultatul a fost căderea părului .. bineînțeles şuvițele..”
Mai mult, tânăra susţine că după ce a luat legătura cu patroana salonului de înfrumuseţare, a fost ameninţată
Varianta patroanei salonului este diferită. Potrivit acesteia, tânăra i-a spus că şi-a pus acasă un tratament pe păr pe care l-ar fi ţinut trei ore. Femeia i-a explicat că a stat mult prea mult cu acel tratament, însă tînăra respectivă a susţinut că ar fi vina salonului. Drept despăgubire, patroana salonului spune că tânăra i-a cerut o manichiură gratuită, târg pe care patroana nu l-a acceptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *