Wednesday, 26 September 2018
Acasă > Administratie > Constanța. Repetiție pentru defilarea militară de Ziua Națională. Restricții de circulație

Constanța. Repetiție pentru defilarea militară de Ziua Națională. Restricții de circulație

La Constanța are loc astăzi repetiția generală pentru defilarea militară prilejuită de Ziua Națională a României, la 1 Decembrie.

Primăria municipiului precizează că până la ora 11:30, traficul pe bulevardul Tomis va fi restricționat pe anumite porțiuni, pentru defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară.

Municipalitatea anunță că pentru buna desfășurare a evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Tomis pentru defilarea paradei militare, până pe 1 decembrie 2017.

Joi, 30 noiembrie,  începând cu ora 18:00,  se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor (cu excepția autovehiculelor cu circulație prioritară – ambulanță, poliție, jandarmerie s.a.) precum şi în parcarea aflată pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor şi B-dul Ferdinand (restricție impusă inclusiv maşinilor de aprovizionare cu marfă a magazinelor/restaurantelor din zonă).

De asemenea, în ziua de vineri – 1 decembrie 2017, în intervalul orar 07:30-12:00 – se restricționează circulația pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol (intersecția B-dului Tomis cu B-dul Mamaia) şi B-dul Ferdinand, fără însă a restricționa circulația pe B-dul Ferdinand a autobuzelor aparținând RATC.

Acestea vor staționa la intersecția B-dului Ferdinand cu B-dul Tomis în perioada defilării plutoanelor.
Totodată, străzile cu care se intersectează B-dul Tomis, respectiv str. Cuza Vodă, str. Ştefan cel Mare, str. Constantin Brătescu, str. Sarmisegetuza, str. Dacia și str. Decebal, str. Tudor Vladimirescu vor fi închise circulației.

Primăria municipiului Constanța în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Constanța, Consiliul Județean Constanța și Comandamentul Flotei organizează în data de 1 decembrie 2017, cu ocazia Zilei Naționale a României, în intervalul orar 11:00-12:00, pe bd. Tomis un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară.

Sursa foto: Facebook MApN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.