Constanța. Se asfaltează intersecția de la Casa de Cultură

Lucrările de asfaltare din intersecția Trocadero din municipiul Constanța urmează să fie încheiate astăzi, iar  echipele de muncitori se vor muta la intersecția de la Casa de Cultură.

De vineri, 13.10.2023, ora 07:00, până vineri 19.10.2023, ora 12:00 vor fi instituite mai multe tipuri de restricții.

În primă fază, pentru asfaltarea alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție și nu numai, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, va fi restricționat traficul pe str. I.G. Duca și str. I.L. Caragiale pe sensul de mers către str. Baba Novac, iar pe celălalt sens se va circula pe câte 2 benzi cu semaforizarea funcțională. De luni, 16.10.2023, traficul se va muta pe sensul de mers către str. Baba Novac și se va restricționa sensul către b-dul Ferdinand.
De marți, 17.10.2023, pentru a nu îngreuna traficul pe b-dul Alexandru Lăpușneanu pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura preponderent noaptea. Astfel, începând cu ora 21:00 se restricționează traficul pe b-dul Alexandru Lăpușneanu sensul către Gara CFR și se vor amenaja câte două benzi pe sensul către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: se va interzice accesul la stânga pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, obligatoriu la dreapta pentru cei care vin dinspre str. I.L. Caragiale, obligatoriu stânga/dreapta pentru cei care vin dinspre str. I.G. Duca.

 Miercuri, 18.10.2023, pe timpul nopții, începând cu ora 21:00 se va circula pe sensul dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR pe câte două benzi și se va restricționa sensul de mers dinspre Gară către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: conducătorii care se deplasează către Gară vor avea accesul interzis la stânga, cei care vin dinspre str. I.L. Caragiale vor vira obligatoriu stânga/dreapta, iar conducătorii care vin dinspre str. I.G. Duca vor vira obligatoriu la dreapta.

Sursa: Primaria Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *