Constanța. Șofer băut, prins când încerca să fugă de la locul accidentului

  •  
  •  
  •  
  •  

Un jandarm constănțean a prins, seara trecută, un bărbat care intenționa să fugă de la locul accidentului, imediat după ce a lovit o altă mașină parcată, în care se aflau o femeie și un copil de aproximativ 2 ani.

Aflat în timpul liber, jandarmul a observat în parcarea unui supermarket din Constanța un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat și, fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenționând să părăsească parcarea.

După ce s-a asigurat că femeia și copilul sunt bine, jandarmul a intervenit imediat pentru oprirea șoferului, a deschis portiera mașinii și a sesizat că acesta mirosea a alcool si se exprima foarte greu.

După ce a asigurat mașina și a scos cheile din contact, ofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea evenimentului, moment în care șoferul în cauză a încercat din nou să fugă, fără succes, fiind predat polițiștilor rutieri.

În urma verificărilor polițiștilor rutieri, s-a confirmat că autorul tamponării se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o acoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ulterior fiind preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Jandarmeria Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *