CONSTANȚA: Un minor a furat tot ce a găsit dintr-o mașină pe care prorietarii au uitat să o încuie

  •  
  •  
  •  
  •  

Hoţ cu tupeu în Constanța. Un tânăr observă o maşină pe care proprietarii au uitat să o încuie. Liniştit, individul se urcă în automobil şi începe să cotrobaie. Imaginile care surprind hoţul în actiune au fost făcute publice chiar de proprietarul maşinii, pe pagina sa de Facebook. Hoţul s-a dovedit a fi un minor din localitate.

De cum a obţinut imaginile de pe camerele de supraveghere, proprietarul păgubit a postat clipul pe pagina sa de Facebook, în speranţa în care cineva îl va recunoaşte pe hoţul tupeist.

Bărbatul a explicat că nu şi-a mai închis maşina pentru că a intrat în casă doar pentru 10 minute. Nu şi-a imagininat nicio clipă că într-un timp atât de scurt, cineva a pus deja ochii pe autoturismul parcat.

Pe imagini se observă cum hoţul dă târcoale autoturismului, apoi vede că portierele nu sunt încuiate. Deschide apoi uşa din dreapta si se urca nonşalant în maşina. A avut nevoie doar de câteva minute ca să fure tot ce i-a făcut cu ochiul.Şi mai interesant e că a reuşit să-i păcălească pe trecători.

După ce s-a asigurat ca nu este nimeni pe stradă, hoţul coboară liniştit şi îşi continua drumul cu obiectele furate in hanorac. După ce a postat imaginile, proprietarul a reuşit să afle cine e făptaşul. Le-a spus şi poliţiştilor. E vorba de un minor din Constanţa.

VEZI AICI VIDEO

Sursa video: facebook.com/Raul.Rwl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *