Continuă acţiunile umanitare ale femeilor din Organizatia PSD Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Aşa cum ne-au obişnuit în ultimii ani, femeile din organizaţia de femei a Partidului Social Democrat, filiala oraşului Năvodari derulează mai multe acţiuni umanitare, scopul acestora fiind acela de a asigura un trai decent familiilor cu mai mulţi copii, fără posibilităţi materiale, dar şi pe cele în care unul dintre membrii familiei are vreo boală, care presupune cheltuieli suplimentare. Astfel, femeile din PSD Năvodari oferă hainuţe, fructe şi dulciuri, dar uneori şi bani celor care au aceste necesităţi.

De curând, femeile social democrate conduse de preşedintele organizaţiei, Elena Gogioman au oferite hăinuţe şi dulciuri unei familii cu 5 copii care are domiciliul în zona depozitului de lemne din oraş. Potrivit femeilor PSD, Elena Oprea – mama copiilor – întâmpină probleme financiare şi îşi susţine destul de greu creşterea copiilor.

Despre această acţiune, dar şi despre proiectele de viitor, liderele din PSD Năvodari susţin că asemenea activităţi se vor mai desfăşura şi în perioada următoare.

One thought on “Continuă acţiunile umanitare ale femeilor din Organizatia PSD Năvodari

  1. Felicitari, doamnelor din Organizatia Oraseneasca a PSD Navodari ,pentru acest gen de actiuni.Sunt convinsa ca bucuria copiilor si a mamei a fost o rasplata pentru dumneavoastra doamnelor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *