duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Ultima ora > UPDATE: Tineri împușcați în Adamclisi

UPDATE: Tineri împușcați în Adamclisi

Doi tineri au fost împușcați în comuna Adamclisi. Conform primelor informații, incidentul s-a produs în satul Abrud din comuna Adamclisi. Tinerii au fost preluați de ambulanțe și sunt în drum spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Update ora 21:57

Un incident grav a avut loc în localitatea constănțeană Abrud, de lângă Adamclisi. Doi tineri au fost împușcați și au fost transportați la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri.

Evenimentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 18. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de IPJ Constanța, trăgătorul este un pădurar care ar fi surprins doi bărbați în timp ce furau lemne.

Între cei trei a avut loc, inițial, un schimb dur de replici, care a culminat cu împușcăturile pădurarului.

Din fericire cei doi trăiesc, arma folosită de trăgător fiind un pistol cu bile de cauciuc și nu una de foc. Zona unde a avut loc incidentul armat a fost încercuită de polițiști, care încearcă să afle în ce condiții a tras pădurarul. Cele două victime au ajuns la Spitalul Județean, unde au primit îngrijiri de specialitate.

Varianta victimelor este, însă, diferită de cea a autorităților. Din spital, ei au declarat, pentru Neptun TV, că se aflau cu oile pe câmp, în apropierea pădurii din Abrud, când pădurarul a început să tragă în ei, aparent fără niciun motiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *