Acasă > Comunicate > Copil căzut în fântână

Copil căzut în fântână

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 18.04, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 34 de ani, din Năvodari, cu privire la faptul că, în curtea vecinilor săi, din cartierul Midia Sat, copilul acestora în vârstă de 2 ani, a căzut într-o fântână, fiind scos, ulterior de tatăl său.

Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări, iar din primele verificări s-a stabilit că minorul, în vârstă de 2 ani, locuieşte împreună cu familia, iar în jurul orei 17.50, în timp ce se juca, a rămas nesupravegheat şi a căzut în fântâna din curte, adâncă de aproximativ2 m, din care90 cmadâncimea apei, care avea capacul parţial deschis. Până la sosirea echipelor de intervenţie, tatăl minorului a reuşit să scoată copilul din apă, iar acesta a fost preluat de un elicopter S.M.U.R.D. şi transportatla SpitalulClinicJudeţean de Urgenţă Constanţa, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Minorul a rămas internat pe Secţia Chirurgie Pedriatică a unităţii spitaliceşti.

În cauză au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment, urmând ca la finalizarea investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *