Corul “Armonia”, la Festivalul “Mamaia Copiilor 2011”

  •  
  •  
  •  
  •  

Primarul Nicolae Matei ii sustine pe copii de la Armonia in tot ceea ce doresc sa realizeze.

Cunoscutul cor “Armonia” al Casei de Cultura din orasul Navodari concureaza, sambata, 9 iulie la Festivalul international de muzica usoara pentru copii “Mamaia copiilor 2011”.

Corul Casei de Cultura din Navodari va participa la sectiunea “Grupuri” din cadrul festivalului, pornind deja ca si favorit la premiul cel mare, dupa rezultatele remarcabile obtinute la concursurile de profil nationale si internationale la care au participat in ultima perioada.

Corul “Armonia” este format din 15 copii cu varste cuprinse intre 8 – 14 ani si sunt condusi de dirijorul Valentin Croitoru.

Primarul orasului Navodari le ureaza succes la toate competitiile la care participa si desigur la Festivalul “Mamaia copiilor 2011” unde concureaza in urmatoarele ore. “Sunt absolut incantat de performantele copiilor din corul Armonia si am incredere ca si de acum inainte vor obtine cele mai bune rezultate. Stim cu totii ca acesti copii ne-au reprezentat cu cinste la cele mai mari concursuri nationale si internationale, la San Remo, in Italia primind cea mai mare distinctie din cadrul competitiei. Sustin performanta si voi fi mereu alaturi de copiii talentati”, declara primarul Nicolae Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *