Corul “Armonia”, pe scena Casei de Cultură din Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Scena Casei de Cultură din oraşul Năvodari va fi, joi, 30 iunie începând cu ora 17.00 – gazda Corului „Armonia” al Casei de Cultură „Pontus Euxinus” pentru un spectacol de excepţie. Dirijaţi de profesorul Valentin Croitoru, membrii Corului „Armonia” au inclus în programul artistic pregătit şi piesele cu care vor intra în concursul Festivalului „Mamaia Copiilor” din acest an.
Amintim că membrii Corului „Armonia” au fost premiaţi la diverse competiţii, multe dintre acestea internaţionale, printre acestea şi Festivalul de la San Remo, Italia, desfăşurat anul trecut. Anul acesta, copiii din Corul „Armonia” au fost selectaţi să participe la Festivalul „Mamaia copiilor”, care se va desfăşura la începutul lunii viitoare.
De asemenea, se impune să amintim şi eforturile pe care administraţia locală condusă de primarul Nicolae Matei le face în susţinerea acestor copii talentaţi. Primarul a precizat de nenumărate ori că va susţine valorile oraşului, indiferent în ce domeniu activează şi le va fi alături ori de câte ori timpul îi va permite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *