Acasă > Administratie > COVID 19. Ce se întâmplă cu reabilitarea Cazinoului de la Constanța

COVID 19. Ce se întâmplă cu reabilitarea Cazinoului de la Constanța

Compania Nationala de Investitii anunta ca demararea lucrărilor pentru Cazinoul din Constanța intră în linie dreaptă.
“Au fost obținute deja o parte din avizele necesare iar săptămâna aceasta au fost depuse cererile pentru obținerea avizelor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgenta și de la Ministerul Culturii precum și pentru obținerea autorizației de construire.
Activitatea CNI, instituție sub autoritatea MLPDA, continuă și supraveghem în continuare respectarea termenelor asumate prin contract, cu respectarea normelor impuse la nivel guvernamental privind limitarea raspandirii COVID19”, arata CNI.

“Se lucrează cu specialiști în componente artistice, cu oameni care înțeleg și știu după ce dau jos câteva straturi de zugrăveală cum au fost materialele originale la pereți, la plafoane, la pardoseli, ce se întâmplă cu tâmplăria. Pe de o parte se lucrează la proiect pe baza documentelor obținute de la Arhivele Statului cu fotografii și schițe din trecut și pe de altă parte se caută soluții pentru păstrarea elementelor originale. De-a lungul timpului s-au făcut o serie de modificări iar elementele autentice au fost înlocuite cu unele moderne. Vrem să le aducem cât mai aproape de forma originală”, preciza CNI la inceputul lui martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *