duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > UPDATE: Crimă lângă Maritimo

UPDATE: Crimă lângă Maritimo

Un bărbat a fost înjunghiat în gât într-un apartament aflat în apropiere de Maritimo, în zona imobilelor de pe variantă.

Din primele cercetări se pare că este vorba despre un cuplu de homosexuali. Rezultatul este unul dramatic: pereţi plini de sânge şi un tânăr de 30 de ani înjunghiat în gât! Victima a fost ucisă și apoi târâtă pe scări.

Autorul crimei a dispărut şi este căutat de autorităţi.

Update: ora 17: 00

Victima înjunghiată, Iustian Mihali Ananie, apare într-un dosar înregistrat la data de 7 iulie pe rolul Judecătoriei Constanța, Secția Civilă. Astfel, potrivit datelor, în dosarul ce are drept obiect “încuviințare executare silită”,  Iustian Mihali Ananie are rol de creditor, iar Bej Vasile Dumitru Gabriel- petent.

La data de 11 iulie, instanța decide următoarele: “Admite cererea formulata de creditorul Ananie Iustian Mihali . In temeiul art. 665 alin. 3 si 4 C.proc.civ., incuviinteaza executarea silita privind pe creditorul Ananie Iustian Mihali  si debitorul Frănculescu Georgeta. in temeiul titlurilor executorii reprezentate de – contract de împrumut cu încheiere de autentificare nr. 292/21.02.2012 BNP Ciprian Alexandrescu pentru suma de 4000 euro; – contract de împrumut cu încheiere de autentificare nr. 2365/10.08.2011 BNP Ciprian Alexandrescu pentru suma de 1000 euro; – contract de împrumut cu încheiere de autentificare nr. 972/18.04.2011 BNP Ciprian Alexandrescu pentru suma de 600 euro Autorizeaza creditorul sa treacă la executarea silita a obligaţiei cuprinse in titlul executoriu prin modalitatea popririi veniturilor realizate de debitori și modalitatea urmăririi silite asupra bunurilor mobile și imobile deţinute cu titlu de proprietate de către debitori. Fara cale de atac. Pronunţata in ședinţă publica, astăzi, 11.07.2014.”

Sursă update si foto: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *