vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Sport > Cristian Ciocan l-a învins pe americanul Kevin Johnson, în gala de la Hamburg

Cristian Ciocan l-a învins pe americanul Kevin Johnson, în gala de la Hamburg

Boxerul român Cristian Ciocan, campionul european WBO la categoria grea, l-a învins la puncte pe americanul Kevin Johnson, vineri seara, într-un meci desfășurat pe durata a zece reprize, în gala profesionistă la Hamburg (Germania).

Cristian ”Hammer” (26 ani) are acum 15 victorii la profesioniști (10 KO) și 3 înfrângeri, în timp ce adversarul său (34 ani) are 29 victorii (14 KO), 4 înfrângeri și un egal. Pentru pugilistul gălățean este a treia victorie în 2013: Hammer i-a învins anul acesta pe ucraineanul Aleksi Mazîkin (22 februarie, la Galați), prin abandonul adversarului în repriza a șasea, și pe norvegianul Leif Larsen (23 august, la Galați), prin KO în repriza a șaptea. Cristian Ciocan câștigase ultimele șase meciuri înainte de limită.

Americanul disputase un singur meci anul acesta, în aprilie, când l-a învins pe Solomon Haumono, prin KO în repriza a zecea, la Melbourne. În 2009, Johnson a pierdut la puncte, după 12 reprize, meciul cu Vitali Kliciko, pentru titlul mondial WBC al greilor.

În meciul de vineri seara, unul dintre arbitrii-judecători a fost românul Mihai Leu.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *