marți, 11 august 2020
Acasă > Politica > UPDATE: Cristian Diaconescu, candidat independent la prezidențiale

UPDATE: Cristian Diaconescu, candidat independent la prezidențiale

Azi, Cristian Diaconescu va susţine o conferinţă de presă, la sediul Fundaţia Mişcarea Populară, în care îşi va motiva intenţia de a demisiona din PMP şi va explica decizia de a candida la alegerile prezidenţiale ca independent. De asemenea, Diaconescu susţine că îşi va strânge singur semnăturile!

Anunţul a fost făcut şi pe pagina oficială de Facebook a preşedintelui Fundaţiei Mişcarea Populară.

„Mâine(n.red.-azi) voi susţine o conferinţă de presă în cadrul căreia voi explica decizia de a-mi asuma o candidatură independentă. Doresc să ofer toate garanţiile celor care necunoscându-mă direct, consideră că aş putea fi capabil de compromisuri (cei care mă cunosc direct nu mai au nevoie de alte certitudini): nu am fost, nu sunt şi nu mă voi lăsa niciodată instrumentul nimănui. Închei prin a repeta: cei care se învârt în politica românească trebuie să înţeleagă odată că românii nu sunt tâmpiţi, nu pot fi minţiţi cu uşurinţă şi nu merită să fie minţiţi”, a declarat Diaconescu.

Update

“Respecatand ceea ce se prefigureaza imi anunt candidatura de independent, evident nu voi mai membru al PMP, voi ramane presedintele fundatiei Miscarea Populara, am infiintat-o si am sustinut-o. Fac apel la cei care au parasit fundatia, sa reconsidere si sa se intoarca. Consecvent si fara copromis, voi merge mai departe”, a spus Cristian Diaconescu, azi, 18 august, cu prilejul unei conferințe de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *