joi, 24 septembrie 2020
Acasă > Sport > Cristina Neagu: ”Recuperarea mea merge bine. Voi reveni mai puternică!”

Cristina Neagu: ”Recuperarea mea merge bine. Voi reveni mai puternică!”

Cea mai bună handbalistă a României, Cristina Neagu, a revenit în țară după operația suferită în Belgia, la genunchiul drept.

Sportiva s-a accidentat grav în decembrie 2018, în timpul Campionatului European din Franţa.

Neagu va sta departe de competiții aproximativ 6 luni, dar spune că recuperarea sa merge bine.

”Mă simt bine, recuperarea merge bine, dar sunt conştientă că procesul de recuperare este cu suişuri şi coborâşuri. Este o perioadă grea, dar muncesc mult, zi de zi şi ştiu că voi reveni şi mai puternică. Contează foarte mult faptul că am un psihic tare. Simt că lucrurile merg în direcţia bună, iar medicul mi-a spus că în mod normal după şase luni mă voi putea întoarce la handbal. Abia aştept să-mi scot firele de la operaţie, săptămâna viitoare, apoi să merg să fac bazin, şi peste alte două săptămâni să pot face şi bicicletă…cu cât voi face mai multe lucruri, cu atât voi avea un moral şi mai bun”, transmite handbalista de la CSM Bucureşti.

Cristina Neagu, interul naţionalei României, a fost desmnată de Federația Română de Handbal cea mai bună jucătoare din 2018.

In vârstă de 30 de ani, sportiva a fost aleasă de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, în 2010, 2015, 2016, de către IHF.

De 4 ori a făcut parte din echipa ideală a Ligii Campionilor (2015, 2016, 2017, 2018).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *