Cristina Neagu se retrage temporar de la echipa naţională. ”Am acumulat multă oboseală fizică şi psihică”

  •  
  •  
  •  
  •  

Cristina Neagu s-a retras temporar de la echipa națională.

”Urmează o pauză pentru mine, cel mai probabil în 2021 nu voi mai juca pentru naţională, dar sper ca de la anul să mă întorc cu mai multă energie”, a declarat căpitanul echipei naţionale, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin în urma victoriei cu reprezentativa Macedoniei de Nord (68-42 la general).

”Am acumulat multă oboseală fizică şi psihică, am avut parte de accidentări şi este un moment bun să mă odihnesc câteva luni. Nicio echipă nu trebuie să depindă de o jucătoare … uşor, uşor, fetele vor învăţa să joace fără mine, sunt convinsă. Nu este o retrage propriu-zisă, ci temporară, iar cuvântul retragere nu este cel mai potrivit, pur şi simplu am nevoie de câteva luni de pauză. Până la urmă, există handbal şi fără Cristina Neagu, echipa naţională merge mai departe şi fără Neagu, aşa cum a mers fără oricare jucătoare”, a spus sportiva.

În vârstă de 32 de ani, Cristina Neagu Neagu a fost  desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii de către Federaţia Internaţională de Handbal, în 2010, 2015, 2016 și 2018.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *