Acasă > Social > Crucea Roşie strânge ajutoare pentru sinistraţi

Crucea Roşie strânge ajutoare pentru sinistraţi

Crucea Roşie filiala Constanța participă la acțiunea demarată la nivel național de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţii din ţară. Românii care vor să fie solidari cu cetăţenii afectaţi de inundaţiile din ultima vreme pot  face donaţii în această perioadă şi la sediile Crucea Roşie şi la corturile special amenajate în județul Constanța.

“La sediul Crucii Roşii Române se pot aduce diverse obiecte sau alimente pentru cei care au probleme, pentru sinistraţi. În general pentru cei din Galaţi dar şi pentru cei din Tulcea pentru că şi acolo avem o astfel de situaţie.”, a declarat Carmen Lungu,  Director Crucea Roşie Constanţa.

Crucea Roşie Română este cunoscută pentru implicarea în  acţiuni de binefacere destinate cazurilor sociale.

„În principiu Crucea Roşie Română, la nivel de ţară, a făcut foarte multe donaţii. Populaţia a ajutat persoanele care aveau nevoie de alimente şi în special au mers foarte mult pe conserve şi ulei, mai puţin celelalte produse neperisabile pentru că în foarte multe situaţii lumea nu are unde să îşi gătească.”, a declarat Carmen Lungu,  Director Crucea Roşie Constanţa.

Constănţenii pot face donaţii pentru sinistraţi la sediul Crucea Roşie de pe strada Constantin Brătescu.

„Cei care doresc să aducă astfel de lucruri pot veni la sediul nostru  din Constanţa, pe strada Constantin Brătescu nr. 71 şi orice lucru pe care ar vrea să îl doneze pentru persoanele care au nevoie, pentru sinistraţi, este binevenit aici la noi.”, a declarat Carmen Lungu,  Director Crucea Roşie Constanţa.

Donaţiile nu se desfăşoară pe o perioadă de timp limitată. Campania va fi derulată permanent, venind astfel în sprijinul românilor afectați de inundațiile din ultima perioadă.

R – Ana-Maria Stancu

O – Alexandru Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *