Acasă > Sport > CS Rugby Năvodari, locul III în Campionatul Naţional

CS Rugby Năvodari, locul III în Campionatul Naţional

La sfârşitul săptămânii trecute, pe terenul de rugby „Grivita” din Bucuresti s-a desfasurat ultima etapa a Campionatului National de rugby 7 – Divizia A.
Aşa cum au promis, sportivii năvodăreni au luptat pentru păstrarea locului III în clasamentul naţional, echipa de rugby CS Navodari, antrenata de Cornel Suciu si Cristian Husea, având un parcurs cu patru victorii si doua infrangeri în această competiţie. Totodată, CS Năvodari şi-a păstrat locul in meciul direct cu CSM Sibiu, care se afla la acelasi numar de puncte, prin victorie, obtinand medaliile de bronz ale acestui campionat.
Clasamentul final general al acestui campionat este următorul:
1. RC Grivita
2. CS Olimpia
3. CS Navodari
4. CSM Sibiu
5. Sportul Studentesc
6. CS Metrorex Buc
7. RCM Galati
8. CSR Callatis Mangalia
9. Arsenal Targoviste
10.Jandarmeria Buc.

Potrivit conducerii clubului de rugby din Năvodari, statistic, CS Navodari a reusit să obtină în acest campionat 15 victorii si 9 infrangeri, fiind si singura echipa din provincie care a jucat o finala mare, in etapa a III-a, celelalte fiind disputate intre Grivita si Olimpia, ambele din Bucuresti.
Lotul cu care CS Navodari a participat la Campionatul naţional este format din: Grigore Cristian – cpt., Trandafir Alexandru, Radu Vasile, Iorga Augustin, Trifan C-tin, Iutu Stefan, Prodan Marius, Prodan Ionuţ, Lupascu Cristian, Lupu Daniel, Cojocaru Alexandru, Croitoriu Cosmin, Averiti Cosmin – accidentat, Badaraca Radu – accidentat, Rotaru Petrica – accidentat.
Conducerea clubului, antrenorii, dar şi jucătorii multumesc Primariei Navodari pentru sprijinul acordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *