vineri, 28 februarie 2020
Acasă > Sport > CSM București o va întâlni pe Vardar în semifinalele Ligii Campionilor

CSM București o va întâlni pe Vardar în semifinalele Ligii Campionilor

 

CSM București și-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor! Formația noastră a avut șansă la tragerea la sorți și va întâlni, teoretic, cel mai abordabil adversar, Vardar Skopje.

Campioana României a pierdut însă ambele meciuri cu Vardar, echipă cu care a fost în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor. La București, CSM a fost învinsă cu 25-30, Vardar reușind să se impună și pe teren propriu, însă doar la un gol diferență, 22-21, după un final absolut dramatic.

Treptat, CSM București a început însă să joace tot mai bine, iar în sferturi a eliminat o echipă mai bine cotată decât Vardar. Echipa lui Kim Rasmussen a trecut de Rostov Don printr-o dublă victorie. În Rusia, CSM a făcut chiar spectacol și a controlat clar disputa, deși pe final s-a relaxat și a câștigat la un singur gol (29-28), așa cum o făcuse și în tur.

În cealaltă semifinală, Buducnost, deținătoarea trofeului și echipa Cristinei Neagu, o va întâlni pe Gyor, acestea fiind de altfel și cele mai valoarase echipe rămase în competiție.

Sursa: digisport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *