Acasă > Sport > CSU Neptun Constanța a încheiat la egalitate partida cu SCM U Craiova

CSU Neptun Constanța a încheiat la egalitate partida cu SCM U Craiova

Meci dramatic în Sala Sporturilor din Constanța. CSU Neptun Constanța și SCM U Craiova au încheiat la egalitate, scor 24- 24, partida din etapa a 17-a a  Ligii Naționale de handbal feminin. Ambele formații au trecut pe lângă victorie și din acest punct de vedere remiza este echitabilă. Antrenorul dobrogean Ion Crăciun se confruntă cu probleme de lot, lipsa unui pivot fiind cea mai acută.

„Noi am jucat fără pivot. Având un lot foarte restrâns, de fiecare dată experimentăm câte ceva. Avem un pivot, dar la acest joc nu a putut evolua și nu știu dacă va mai continua să joace pe viitor, pentru că are probleme grave de sănătate.” a spus Ion Crăciun, antrenor CSU Neptun.

Cele mai eficiente jucătoare au fost Alla Șeiko, 10 reușite și Bianca Tiron, cu 7 goluri marcate, de la gazde, și  Nicoleta Dincă, 5 goluri și Roxana Han 4, de la oaspeți. În etapa viitoare, miercuri, 19 februarie, Neptun va juca în deplasare cu U Jolidon Cluj, iar SCM U Craiova, în Bănie, cu HCM Rm. Vâlcea. Sâmbătă, 23 februarie, dobrogencele au un alt meci dificil la Constanța, cu Dunărea Brăila.

Redactor:  Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *