Acasă > Sport > Cu gândul la victorie

Cu gândul la victorie

Antrenorul Cătălin Anghel și jucătorul Apostol Muzac au fost prezenți la conferința de presă premergătoare meciului de luni, dintre Săgeata Năvodari și FC Vaslui. Atât tehnicianul cât și jucătorul au afirmat că cele trei puncte puse în joc sunt extrem de importante pentru echipa lor și sunt pregătiți să se bată fără menajamente pentru victorie.

Săgeata Năvodari a avut un start bun în 2014, reușind să adune patru puncte, după victoria cu FC Botoşani şi egalul de la Timişoara. Dobrogenii își doresc să continue pe aceeași linie, ceea ce ar însemna o victorie în disputa de luni, cu FC Vaslui. Prezent la conferința de presă săptămânală, de la stadionul “Flacăra”, antrenorul Cătălin Anghel se așteaptă la un meci greu, dar are încredere în jucătorii săi.

“Ne aşteaptă un meci dificil, dar ne dorim să mergem pe aceiaşi linie ascendentă din ultima perioadă. FC Vaslui este o echipă puternică, însă putem obţine un rezultat bun dacă vom juca la fel de determinat cum am făcut-o până acum”, este de părere tehnicianul dobrogean.

La rândul său, mijlocaşul Apostol Muzac, care a lipsit de la meciul cu Timisoara, fiind suspendat, cataloghează partida cu vasluienii drept una dificilă, dar și el este optimist și crede că cele trei puncte vor rămâne în contul echipei sale.

“Probabil că pe hârtie Vasluiul este favorită, dar noi avem încredere în forţa echipei noastre, iar moralul este unul bun. Cred că putem câştiga acest joc, ne dorim acest lucru şi sper să avem cât mai mulţi suporteri, alături de noi, în tribune”, a declarat jucătorul năvodărean.

De cealaltă parte, vasluienii nu-şi ascund gândurile înaintea deplasării la malul mării. Având una dintre cele mai bine puse la punct apărări din Liga I, echipa condusă de Liviu Ciubotariu a pregătit în ultima săptămână, cu multă atenţie, faza de atac.

“Întreaga echipã face foarte bine bine faza de apãrare, si sunt foarte multumit de ei. În schimb, avem ceva probleme pe faza de atac. Am convingerea însã cã odatã cu trecerea etapelor si jocul lor se va îmbunãtãți. Îl avem totuși pe golgheterul competiției, Liviu Antal, pe Mike Temwanjera, un jucãtor puternic, capabil sã creeze culoare pentru cei din linia a doua. Îmi pun mari speranțe și în Buziuc și Pãtulea. Le știu calitãțile tuturor celor din ofensivã, și atacanților și mijlocașilor de bandã și am încredere cã ne vom reveni și la acest capitol”, a declarat antrenorul moldovenilor.

FC Vaslui n-a mai cunoscut înfrângerea de patru etape.

Meciul dintre Săgeata Năvodari şi FC Vaslui este programat luni, 10 martie, la Constanţa, pe Stadionul “Farul”, cu începere de la ora 18.00. În tur, vasluienii s-au impus cu scorul de 1-0.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *