Acasă > Economie > Cu trenul prin Europa. Oferta CFR Călători

Cu trenul prin Europa. Oferta CFR Călători

Românii care călătoresc cu trenul prin Europa au la dispoziție oferta CFR Călători Interrail Pass care, în luna decembrie 2018, vine cu o nouă reducere de 15%.

Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 decembrie 2018, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 30 martie 2019.

”Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (insotiti de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

One thought on “Cu trenul prin Europa. Oferta CFR Călători

  1. Frumos numai sa nu fie o pacaleala sa ia bani si sa uite cand trebuie sa fie calatoria ori mai stiu eu ce coplicatie a unui particular amestecat si sa fuga cu bani
    Altfel o initiativa laudabila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *