Acasă > Eveniment > Cultură de canabis descoperită în județul Vâlcea. Drogurile erau vândute tinerilor

Cultură de canabis descoperită în județul Vâlcea. Drogurile erau vândute tinerilor

DIICOT- cultura canabisPolițiștii au luat, astăzi, cu asalt o grupare specializată în cultivarea și comercializarea de canabis. Activitatea era coordonată de o femeie care și-a implicat și cei doi copii în traficul de droguri.

Potrivit DIICOT, au fost efectuate 16 percheziții domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea și în localitățile Prundeni, Ionești și Milcoiu.

Acțiunea a vizat destructurare unei grupări de traficanți de droguri, care ar fi dezvoltat o cultură de canabis într-o casă din localitatea Prundeni, județul Vâlcea.

”Gruparea era coordonată de o persoană de sex feminin, care și-a atras în activitatea infracțională proprii copii (doi băieți, dintre care unul minor), în sensul folosirii acestora pentru vânzarea drogurilor. Destinatarii drogurilor erau în principal tineri de pe raza județului Vâlcea. De asemenea, la distribuirea drogurilor femeia a apelat și la alte persoane”, menționează DIICOT.

În urma perchezițiilor au fost descoperite peste 7 kg de canabis, două pistoale și 86 cartușe, deținute fără documente legale, peste 70.000 lei, o cultură de canabis cu 120 de plante, precum și multiple instalații de lumină și căldură.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *