marți, noiembrie 19, 2019
Acasă > Eveniment > Cultură de cannabis, descoperită în locuința unui constănțean

Cultură de cannabis, descoperită în locuința unui constănțean

Un bărbat din Constanța a fost reținut pentru trafic de droguri de risc după ce polițiștii au descoperit în locuința sa o cultură indoor de cannabis.

Pe 15 ianuarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa au desfăşurat, pe raza judeţului, două percheziţii la locaţiile deţinute de un bărbat, de 47 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi pus în vânzare diferite cantităţi de droguri de risc (cannabis), pe care l-ar fi produs într-un apartament din municipiul Constanţa.

În urma percheziţiilor a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 de plante, cântărind aproape 5 kilograme de masă vegetală verde.

Au mai fost confiscate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculeţe autosigilante neutilizate, muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalaţie automatizată de iluminat şi una de ventilat, precum şi îngrăşăminte necesare dezvoltării plantelor.

Sursa: Comunicat IPJ Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *