Cultura, prețuită la Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Cultura românească evoluează prin scriitori talentați, însă din păcate, neremunerați. Este şi cazul scriitorului năvodărean George C. Dumitru, care propune o viziune interesantă asupra vieții de zi cu zi, cu o intrigă și o poveste captivantă, cuprinse în cel mai recent volum, “Mișcarea de Rezistență”.

Romanul a fost lansat la finele anului trecut, iar elevii Liceului Teoretic “Lazăr Edeleanu” au avut vineri şansa să dialogheze cu scriitorul năvodărean.

“Scriu de la vârsta de 12 ani, am scris multe povestiri de ficțiune, dar nu trăiesc din asta. Este o pasiune a mea, îmi place să scriu și mi-am descoperit această plăcere prin prisma cărților pe care le-am citit în trecut” le-a spus George C. Dumitru liceenilor.

Romanul “Mișcarea de Rezistență”  este  o carte de ficțiune, scrisă la persoana I, într-un stil minimalist și în același timp ușor de citit. Este o scriere ce ridică destule întrebări asupra societății contemporane, dar atinge în aceeași măsură politicul, socialul și conștiința.

Acțiunea romanului se desfășoară pe mai multe planuri, trecutul fiind alternat cu prezentul. Cartea costă 20 de lei și poate fi achiziționată prin comandă și din librării.

Redactor: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *