duminică, septembrie 22, 2019
Acasă > Sport > Cum pariezi direct de pe telefonul mobil

Cum pariezi direct de pe telefonul mobil

Salutare! 70% din pariorii români joacă direct de pe mobil. Dacă te afli între restul de 30%, e momentul să treci la următorul nivel. Îți voi spune ce pași ai de urmat pentru a-ți crește șansele de câștig din acest hobby.

De ce este mai avantajos pentru tine să pariezi de pe mobil? Îmi vin în minte o mulțime de argumente, dar mă rezum la un scenariu: ești la o terasă cu prietenii și vă uitați la Manchester City – Brighton. Este 0-0. City atacă în valuri, dar marchează Brighton, dintr-un corner. Mai sunt 60 de minute din meci. Cota pentru victoria lui Man City devine automat atractivă, din 1.15 cât era înainte ca oaspeții să deschidă scorul. Este momentul ideal să pariezi. Dar… nu ești acasă și nu ai nici laptopul cu tine. Ar fi chiar ciudat să îl cari peste tot doar pentru pariuri. Scoți telefonul mobil, intri imediat pe site-ul de pariuri și pui o miză mare că City răstoarnă scorul. Se termină 3-1.

Am spus că mă rezum la un scenariu, dar nu mă țin de cuvânt. Iată o altă posibilitate: ai un copil și îl duci de două ori pe săptămână la antrenament la karate. Aștepți disciplinat pe o băncuță, în sala de sport, să se termine antrenamentul, dar e de multe ori plictisitor. De ce nu ai câștiga bani din pariuri în acest timp? Scoți telefonul mobil, intri pe site-ul de pariuri, alegi din lista de meciuri transmise video live la acea oră și vezi ce poți juca.

Pariuri fără nicio constrângere de timp sau de loc

Înțelegi ce spun? Trecerea pariurilor în online a reprezentat o lovitură în sensul că acum se poate paria la orice oră, nu mai ești de condiționat de programul unei agenții terestre. Dacă vrei să joci ceva live la 2 dimineața, e foarte probabil să găsești meciuri în America de Sud. Presupunând că ar exista agenții offline nonstop, ai pleca de acasă la 2 dimineața? Totuși, dacă pariezi de pe PC, ești condiționat de locul unde te afli. Tocmai de aceea este senzațională apariția pariurilor plasate de pe dispozitive mobile, cum ar fi telefonul sau tableta. Nu numai că poți juca oricând, dar poți paria de oriunde. Trebuie doar să ai un dispozitiv mobil (nu foarte sofisticat) și o conexiune la Internet, prin Wi-Fi sau de la providerul de telefonie mobilă.

Descarci și instalezi aplicația

Așadar, cum pariezi direct de pe telefonul mobil? Mai întâi, alegi o agenție de pariuri sportive online. Sunt puține care încă nu au lansat aplicații pentru pariuri din mers, deci poți descărca aplicația. În cazul în care ai iPhone sau iPad, cauți aplicația în App Store. Dacă ai Smartphone sau tabletă, intri pe site-ul operatorului și găsești descarci de acolo aplicația.

Apoi, instalezi aplicația. 1: Dacă ești înregistrat deja pe platforma respectivului operator, te loghezi cu username-ul și cu parola pe care le folosești și atunci când joci de pe PC sau de pe laptop. Printre avantajele folosirii unei aplicații este acela că rămâi logat mai mult timp; 2. Dacă nu ești înregistrat, îți poți deschide cont de pe dispozitivul mobil.

Ajungi la meciul dorit și plasezi pariul

Ai undă verde la pariuri de pe mobil. Interfața aplicației diferă de la un operator la altul, însă, în general, este ușor să ajungi la evenimentul pe care dorești să ajungi. Glisezi pe „pariuri sportive”, apoi pe simbolul care reprezintă sportul pe care vrei să joci, apoi pe țară, competiție, cifra care indică numărul de opțiuni de pariere și gata. Dai click pe opțiunea de pariere, introduci miza și plasezi pariul.

Multe aplicații îți oferă posibilitatea de a activa „notificările inteligente”. Cu alte cuvinte, poți să ieși din aplicația de pariuri și vei primi un mesaj pe ecranul principal al telefonului de fiecare dacă când se întâmplă ceva important în acel meci.

Tot pe mobil poți paria direct din browser, la orice operator care funcționează legal în România. Din pașii enumerați mai sus, elimini descărcarea și instalarea aplicației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *