luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > CUMPĂNA: Accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane

CUMPĂNA: Accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane

În urmă cu câteva minute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină la un accident rutier ce a avut loc la intrare în localitatea Cumpăna.

La fața locului s-a deplasat și o autospecială a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea întrucât din unul dintre autovehiculele implicate în evenimentul rutier se scurge combustibil.

La faţa locului urmează să sosească şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, accidentul de pe DN39 E, de la intrarea din comuna constănţeană Cumpăna,  s-a soldat cu trei victime. Două ambulanţe au ajuns imediat la faţa locului. Medicii au identificat patru victime: o femeie, în vârstă de 39 de ani, cu traumatism cranian minor, conştientă, transportată de urgenţă la spital; un bărbat de 75 de ani, cu confuzii monire, transportat la urgenţă; un tânăr de 24 de ani cu confuzie toracică minoră, care a refuzat transportul la spital şi un bărbat de 35 de ani care a refuzat consultaţia şi transportul la spital.

În sprijinul celor două ambulanţe, a mai fost trimisă una de la substația Cernavodă. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *