Acasă > Sport > Cupa CELCO la tenis: Îndrăzneşte să fii campion!

Cupa CELCO la tenis: Îndrăzneşte să fii campion!

Baza Sportivă Tenis Club Idu Mamaia, situată pe malul lacului Siutghiol, găzduieşte, în aceste zile, cea de-a IV-a ediţie a Cupei CELCO la tenis de câmp, competiţie rezervată veteranilor şi care se desfăşoară doar la dublu.

Ieri, la sediul clubului din Mamaia, a avut loc conferinţa de presă a concursului, eveniment la care au participat fostul prefect al judeţului Constanţa, Dănuţ Culeţu, directorul de marketing al CELCO, Anca Elisabeta Bosînceanu, şi directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Claudiu Teliceanu.
“Ne face mare plăcere să organizăm cea de-a IV-a ediţie a Cupei CELCO la Constanţa. Numărul de participanţi a crescut de la an la an, iar acest turneu a devenit o tradiţie. CELCO a fost în permanenţă prezentă acolo unde i s-a solicitat sprijinul, fie pe plan social, cultural, educa-ţional şi, bineînţeles, sportiv. Pentru anii următori, vom încerca să dezvoltăm mai mult ceea ce este acum, prin cuprinderea tuturor categoriilor. Cu paşi mici, vom merge către scopul de a transforma această cupă într-un trofeu dorit de orice sportiv de performanţă”, a declarat Anca Elisabeta Bosînceanu.
“Constanţa a dat acestei ţări mulţi tenismeni de mare calitate. Noi nu încercăm altceva decât să extindem acest concurs poate şi la cei mai tineri, să le oferim o şansă şi acestora de a se afirma în foarte dura lume a tenisului”, a subliniat Dănuţ Culeţu.
La rândul său, Claudiu Teliceanu a ţinut să precizeze că “Direcţia pentru Sport şi Tineret va continua să sprijine orice iniţiativă care provine din sport şi activităţile de tineret”.

Turneul de tenis, dotat cu premii în valoare totală de 4.500 de euro, a debutat ieri şi se va încheia duminică, 1 iulie, când se va juca finala. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu marele premiu de 1.000 de euro, iar ocupanţii locului al doilea vor pleca acasă cu 500 de euro. Premiile sunt valabile pentru fiecare categorie de vârstă (35+, 45+, 55+).
În acest an, numărul participanţilor a crescut, ajungându-se la peste 70.
Printre favoriţii la titluri de campioni, se numără: Sorin Stilu, George Cosac, Vlad Roman, Dragoş Vasilescu (cate-goria 35+), Laurenţiu Bucur, Dănuţ Culeţu, Viorel Dinicu, Dumitru Fotache (categoria 45+).

Sursa: www.cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *