sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Sport > ,,Cupa G.S.E.’’, la Năvodari

,,Cupa G.S.E.’’, la Năvodari

A.F.C. Săgeata Năvodari, împreună  cu A.J.F.Constanța, Primăria Năvodari și nu în ultimul rând, sponsorul competiției, Greentech Servicii Ecologice, au organizat în data de 16-17 august, un puternic turneu de copii și juniori, desfășurat la Năvodari, (teren Legmas) pe nume ,,Cupa G.S.E.’’ediția 1.

La competiție au luat parte aproximativ 150 de copii pe categoria de vârstă 2002-2003 din localitatile Năvodari, Mangalia,Medgidia, Hârșova și Constanța. Meciurile au fost deosebit de atractive, iar asistența numeroasă, de la stadion, formată în mare parte din părinții micuților, a apreciat combativitatea, fair-play-ul și dăruirea copiilor în jocurile turneului. Toate acestea ne-au arătat de ce este atât de iubit fotbalul  juvenil, din  orașul nostru.

Primele echipe din grupe (Săgeata și Medgidia) au jucat cu locurile 2, din cele două  grupe (Arsenal și Mangalia), invingătoarele Săgeata și Arsenal au jucat finala, iar învinsele Medgidia și Mangalia au jucat pentru locurile 3-4.

Semifinale:

Săgeata –Mangalia 2012=7-1

Arsenal-Medgidia=3-3(4-1 penalty)

Finala mica:

Medgidia-Mangalia=2-1

Finala mare:

Săgeata-Arsenal =2-1

S-au oferit premii multe ce au constat în mingii, medalii, cupe și diplomă.

Premii speciale pentru:

Golgeterul competiției a fost Păuna V (Săgeata)

Cel mai bun portar: Mihalache Andrei (Arsenal)

Cel mai bun jucator: Drăghici Andrei (Medgidia)

Șeful centrului de copii și juniori Funda C mulțumește, atât sponsorului competiției, Greentech, pentru implicare, cât și Primăriei orașului Năvodari care a asigurat o bună desfășurare și o atenție deosebită pentru viitorii fotbaliști ai clubului Săgeata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *