Cupa României: Dinamo s-a calificat în sferturi, după 5-0 contra Chindiei Târgovişte

Formaţia Dinamo Bucureşti s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Cupei României – Timişoreana, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0) formaţia de Liga a III-a, Chindia Târgovişte.

Golurile partidei au fost marcate de Joel Thomas ‘8 şi ’64, Durimel ’41 şi ’86, Lazăr ’62.

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Durimel, Grigore (Nedelcearu ’68), Filip – Thicot, Şerban – Lazăr, Rotariu (Ţucudean ’76), Matei – Thomas (Curtean ’67). Antrenor: Flavius Stoican.

Chindia Târgovişte: Popescu (Omuţ ’44) – Pătru, Marin, Vătavu, Dinu – Dobre, Anton, Conciu, Ghiţă (Grigore ’58) – Cherchez, Bucă (Ispas ’70). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Cartonaş galben: Dobre ’38.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marian Balaci, ajutat la cele două linii de Valentin Dumitru, Dan Popescu, în timp ce Marius Baston a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Adrian Rămureanu şi Marian Dorobanţu.

La meciul de pe Stadionul Dinamo au asistat 4.826 de spectatori, dintre care 100 de fani ai Chindiei.

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a debutat pentru prima echipă a clubului Dinamo, în timp ce Joel Thomas, Alexandre Durimel şi Valentin Lazăr s-au aflat la primele goluri pentru Dinamo.

În minutul 41, portarul oaspeţilor, Iustin Popescu s-a accidentat în urma unui contact cu Alexandre Durimel şi a fost transportat cu o ambulanţă la un spital.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *