Acasă > Sport > Cuplaj handbalistic la Constanța

Cuplaj handbalistic la Constanța

Duminică 15 februarie, sala Sporturilor din Constanța va găzdui un cuplaj de handbal de mare atractivitate. De la ora 11,45 HCM și HC Sankt Petersburg din Rusia se vor întâlni în primul meci din grupele EHF, iar de la ora 14,15, CSU Neptun Constanța va juca în Liga Națională feminină, cu HCM Rm. Vâlcea

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța debutează în grupele Cupei EHF, duminică 15 februarie, de la ora 11,45, la Constanța. Adversara dobrogenilor va fi  puternica formație rusă H C  Sankt Petersburg. Meci dificil pentru echipa pregătită de Zvonko Sundovski și Marco Isakovic, dar spectacolul oferit de cele două combatante ,promite să fie la înălțime.

De la ora 14,15, în aceiași sală, se va disputa partida din Liga Națională feminină dintre CSU Neptun Constanța și HCM Rm. Vâlcea, contând pentru etapa a 19-a. Un joc cu implicații majore în lupta pentru evitarea retrogradării. Formația vizitatoare vine la Constanța  cu mari ambiții, avându-l pe banca tehnică pe fostul antrenor al constănțencelor, Dumitru Muși.

Sunt motive întemeiate ca Sala Sporturilor să fie luată cu asalt de iubitorii handbalului de la malul mării,  buni cunoscători ai acestui sport și dornici de spectacole de calitate.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *