Acasă > Social > CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ: Spălarea platformelor de gunoi şi toaletarea copacilor continuă

CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ: Spălarea platformelor de gunoi şi toaletarea copacilor continuă

Potrivit reprezentantilor Primariei Municipiului Constanta, astăzi, 26 aprilie, au fost tăiați și toaletați arborii în stațiunea Mamaia, în cartierul CET și pe b-dul 1 Mai. Au continuat și acțiunile de cosit și greblat în stațiunea Mamaia și în parcul Tăbăcărie. Muncitorii de la salubrizare au acționat în stațiunea Mamaia și în Tomis III. Au fost spălate și vidanjate platformele de colectare  iar în Tomis Nord și Tomis III au avut loc acțiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare a platformelor.

Mâine, 27 aprilie, lucrătorii de la salubrizare vor acționa în stațiunea Mamaia și în cartierul Tomis Nord. Platformele de colectare din cartierul Tomis Nord vor fi reparate iar cele din zona Gării CFR, Abator și din centrul orașului vor fi spălate și vidanjate, bineînțeles dacă vremea va permite. Mâine vor continua și tăierile și toaletările arborilor în cartierul Tomis II și pe b-dul 1 Mai iar resturile vegetale din stațiunea Mamaia și cartierul Tomis Nord vor fi strânse și transportate.

Cei interesați să se alăture campaniei, se pot înscrie online pe  www.curatamconstantanoastra.ro, dar și pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *