Cursa cu taxi-ul s-a incheiat la spital pentru un cetatean strain

  •  
  •  
  •  
  •  

Accidentul de circulatie s-a produs la intersectia strazilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu, din cartierul constantean Tomis II. Potrivit politistilor de la Rutiera, taxi-ul venea de pe Nicoale Iorga, insa soferul nu a mai oprit la semnul de stop.

Urmarea? A fost izbit in plin de un alt autoturism care circula regulamentar pe drumul cu prioritate, respectiv strada Mihai Viteazu. In urma  impactului, cel care a avut cel mai mult de suferit a fost clientul din taxi, care se afla pe locul din spate, unde impactul s-a resimţit cel mai puternic. Victima a fost transportata cu o ambulanta la Urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta, pentru a primi ingrijiri de specialitate. Soferii celor doua autoturisme au fost testate pentru alcoolemie, insa rezultatul a indicat faptul ca niciunul dintre ei nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. Politistii de la Rutiera au deschis o ancheta in cazul accidentului, iar soferul taxi-ului a ramas fara permis. La fata locului a fost nevoie de interventia celor de la tractare pentru a muta autoturismul avariat de pe sosea.

La diferenţă de doar cateva ore, alte doua accidente de circulatie soldate cu victime s-au produs pe strazile din oras. Un barbat aflat in stare de ebrietate a fost lovit de masina in timp ce incerca sa traverseze prin loc nepermis si fara sa se asigure, iar la intersectia strazilor Calugareni cu Mihaileanu doua autoturisme s-au ciocnit violent, dupa ce soferul uneia dintre ele nu a acordat prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *