vineri, 28 februarie 2020
Acasă > Sport > CVM Tomis, lideră în Liga Campionilor

CVM Tomis, lideră în Liga Campionilor

Start perfect de sezon în Liga campionilor pentru CVM Tomis Constanța, campioana României la volei masculin. După disputarea a doua etape, echipa antrenată de Martin Stoev are două victorii din tot atâtea meciuri disputate și conduce în Grupa A. Ieri seară, constănțenii au învins campioana Elveției, Dragons Lugano.

Victorie categorică obţinută de campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, în meciul din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor! După o evoluţie perfectă, în care n-au dat nicio şansă adversarilor, băieţii lui Martin Stoev s-au impus cu 3-0 (pe seturi, la 19, 22 și 18) în faţa elveţienilor de la Dragons Lugano. Echipa de la malul mării a demonstrat că victoria din prima etapă, pe terenul puternicei echipe italiene Copra Piacenza, nu a fost întâmplătoare, întreaga echipă funcţionând ca un mecanism foarte bine pus la punct.

În etapa a treia, constănţenii vor juca tot la Constanţa, pe 4 decembrie, împotriva belgienilor de la Roeselare. Ambele echipe au maxim de puncte, belgienii câştigând şi ei, dar pe teren propriu, tot cu 3-2, în faţa italienilor de la Copra Piacenza.

Aflată la a treia prezenţă consecutivă în grupele Ligii Campionilor, echipa constănţeană are şanse mai mari ca oricând de a trece de această fază a competiţiei şi de a intra în grupul select al celor mai puternice 12 echipe de pe continent. În top 12 se califică câștigătoarele celor șase grupe și cinci din cele mai bine clasate dintre echipele de pe locul doi în grupe.

Redactor: Paul Alexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *