vineri, ianuarie 24, 2020
Acasă > Cultura > Dacă e miercuri, e film gratis

Dacă e miercuri, e film gratis

Mişcarea Culturală Constanţa vă invită la un film bun şi gratuit. „Micmacs”, în regia lui Jean-Pierre Jeunet ne este recomandat ca o comedie care-ţi merge direct la inimă. Regizorul, cunoscut prin celebrul său „Amelie”, este pasionat de cinematografie de la 9 ani, când, după cum povestea el, îşi inventa propriile seturi de accesorii pentru păpuşi, luminându-le cu lanterna. La 17 ani începe să realizeze primele scurt metraje cu prima lui cameră de filmat, în paralel urmând cursuri de animaţie. În 1997 a regizat al patrulea film din seria „Aliens – Aliens Ressurection” care l-a propulsat ca regizor. Datorită faimei câştigate reuşeşte să atragă susţinători pentru proiectul său, „Amelie”, filmul care l-a făcut celebru.
„Micmacs” cu Andre Dussollier şi Dany Boon vine la aproape 10 ani de la „Amelie” şi este tot o comedie. Despre Basil, un tip care urăşte armele şi gloanţele – în fapt chiar are unul în cap – care, împreună cu câţiva amici, pune la cale un plan original de a distruge două mari fabrici de armament.
Iese planul? Iese glonţul? Urmează să aflăm miercuri, la filmul ce va rula la Club Doors, de la ora 19:00. Intrarea este liberă.

Sursa: www.cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *