Acasă > Eveniment > De Sfântul Ilie, au ales să conducă ilegal

De Sfântul Ilie, au ales să conducă ilegal

Poliţiştii din Mihail Kogălniceanu au identificat în trafic fără permis de conducere pe Ilie Ion I., care conducea un autoturism pe strada Victoriei din localitate şi care, la efectuarea unui viraj la stânga către pe DJ 222, nu s-a asigurat şi a accidentat un alt autoturism care circula regulamentar.

La data de 20.07.2014, poliţiştii Biroul Rutier Mangalia au identificat în trafic pe Georgică Cristian C., care conducea un autoturism pe şoseaua Constanţei din municipiu, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii din Limanu au identificat în Vama Veche pe Gino-Maximilian V., de 40 ani, conducând un autoturism pe strada Falezei, având o alcoolemie de 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, poliţiştii din Cernavodă cercetează penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice pe Marcel-Marius M., de 43 ani, care a fost depistat, în trafic, la volanul unui autoturism, având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceste cauze au fost întocmite dosare penale, toate persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *